Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 8 & 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 128ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.6976936701 & 6974874490, e-mail: sgk.128@hotmail.com

Αγαπητοί γονείς,


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 8 & 9 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκαν σκακιστικοί αγώνες στην Μαράσλειο. Οι αγώνες ήταν και ατομικοί , το Σάββατο αλλά και ομαδικοί, την Κυριακή. Το σχολείο μας συμμετείχε και στους δύο.Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά και τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Το σχολείο μας στους ομαδικούς αγώνες έλαβε την 14η θέση από τα 56 σχολεία που συμμετείχαν και δείξαμε ότι μπορούμε να πάμε και ακόμα καλύτερα μιας και τα σχολεία που προηγούνται από εμάς έχουν παράδοση στις νίκες στα τουρνουά του σκακιού τόσο στην Αθήνα όσο και Πανελλήνια.

Στους ατομικούς συμμετείχαν οι: Νικόλαος Δρούτσης από την Α' Δημοτικού με μία ήττα, ο Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος από την Α' Δημοτικού με δύο νίκες,δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ο Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος από την Β' Δημοτικού με πέντε νίκες και μία ισοπαλία και προκρίνεται στον τελικό των ατομικών που θα γίνει στο THE MALL ATHENS στις 23 Μαρτίου 2014, η Μελίνα Αλεξίου από την Δ' Δημοτικού με τέσσερις νίκες και δύο ήττες και ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος από την Δ' Δημοτικού με δύο νίκες και τέσσερις ήττες.

Η ομάδα του σχολείου μας στους ομαδικούς αποτελούταν από τους: Βιβένια Ρέππα από την ΣΤ' Δημοτικού που ήταν η αρχηγός της ομάδας μας, ο Χρήστος Λώλης από την Ε' Δημοτικού, η Μελίνα Αλεξίου από την Δ' Δημοτικού, ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος από την Δ' Δημοτικού και ο Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος από την Β' Δημοτικού.

Να πούμε ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ  στα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες για την προσπάθεια που έκαναν,τους ευχαριστούμε για την θέση που έφεραν το σχολείο μας  και ευχόμαστε στους επόμενους να πάμε ακόμα καλύτερα και να έχουμε γιατί όχι και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Η Πρόεδρος                  Η Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...