Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 23-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 128ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.6947611234 & 6973829286, e-mail: sgk.128@hotmail.com,facebook:Συλλογος γονεων 128ου δημοτικου σχολειου




Αγαπητοί γονείς,

Επικοινωνούμε με αυτήν την πρώτη ανακοίνωση μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις προγραμματισμένες δράσεις του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας.
Οι δραστηριότητες των παιδιών κάθε Σάββατο, ξεκινούν από το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 ενώ το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 από τις  10:30 έως και τις 12:00  θα γίνουν οι εγγραφές-δηλώσεις συμμετοχών των παιδιών στον χώρο του σχολείου. Φέτος θα προσφέρονται τα μαθήματα Παραδοσιακών Χορών και Σκακιού (αργότερα θα προστεθεί και η αυτοάμυνα) με σταθερή τιμή 10€ ανά δραστηριότητα και 7€ για τη 2η  δραστηριότητα. Αναλόγως της συμμετοχής των παιδιών πιθανόν να υπάρξει και έκπτωση του κόστους συμμετοχής.
Για όποια άλλη δραστηριότητα επιθυμούν τα παιδιά να παρακολουθήσουν μπορούμε να την καταγράψουμε και να διερευνήσουμε, με βάση τις συμμετοχές, ώρες και διδάσκοντες/ουσες.

Με την ευκαιρία της έναρξης των δραστηριοτήτων, είναι η καλύτερη στιγμή αφού πέρασε ήδη αρκετός χρόνος και όλοι μπήκαμε στους ρυθμούς μας, να έχουμε την πρώτη μεταξύ μας επικοινωνία. Ελάτε να γνωριστούμε, να μιλήσουμε, να μοιραστούμε σκέψεις και προβληματισμούς. Οι προτάσεις σας, οι συμβουλές σας βοηθούν στην διαρκή εξέλιξη του συλλόγου. Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 σας καλούμε εσάς τους γονείς, στο χώρο του Σχολείου για την πρώτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας για φέτος, στις 10:30. Ελάτε να γνωριστούμε και να περάσουμε ένα ευχάριστο και συνάμα ουσιαστικό πρωινό. Θα μιλήσουμε για το σύνολο των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας καθώς και για διάφορα θέματα που αφορούν το σχολείο μας. Είναι αναγκαία η ενεργή συμμετοχή όλων μας, έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις για την καλύτερη λειτουργία της μικρής μας σχολικής κοινότητας. Μην ξεχνάμε πως για όλα η κινητήρια δύναμή μας είναι η Αγάπη μας για τα παιδιά μας.

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σύλλογος αυτός συντηρείται από τις δικές μας δυνάμεις, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η πληρωμή των ετήσιων συνδρομών μας και για αυτή τη σχολική χρονιά. Η ετήσια συνδρομή έχει οριστεί στα 10€ ανά οικογένεια (όχι ανά παιδί). Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται είτε κάθε Σάββατο ή κάθε Τρίτη πρωί στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. 

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος                                      Η Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...