Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 128ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.6947611234 & 6973829286, e-mail: sgk.128@hotmail.com,facebook:Συλλογος γονεων 128ου δημοτικου σχολειου

Αγαπητοί γονείς,

το παρακάτω κείμενο ήρθε στο Mail του Συλλόγου μας ως ευχαριστήριο από το Χαμόγελο του Παιδιού για την συμμετοχή και φέτος του σχολείου μας στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για τα παιδιά του Χαμόγελου που το έχουν ανάγκη.

Εμείς με την σειρά μας να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας καθώς και στην Διευθύντρια και τους Δασκάλους μας που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Επίσης να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Χαμόγελο του Παιδιού που μας έδωσε την ευκαιρία να συνεισφέρουμε άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο αλλά πάνω από όλα να συνεισφέρουμε με αγάπη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.Θα είμαστε ,γονείς και παιδιά, πάντα εκεί που μπορούμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Αγαπητές καθηγήτριες, αγαπητοί καθηγητές,
Αγαπητοί γονείς ,
Και φυσικά αγαπητά παιδιά

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε το πιο ζεστό μας ευχαριστώ για την δυνατότητα που μας δώσατε να στηρίξουμε φέτος τα Χριστούγεννα 3266 παιδιά. Συγκεκριμένα μέσα από την απλόχερη κίνηση σας να συγκεντρώσετε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης όλοι μαζί καταφέραμε να περάσουν όμορφες στιγμές 2947 παιδιά που στηρίζουμε με τις οικογένειες τους αλλά και 319 παιδιά που μένουν στα σπίτια του Συλλόγου μας.

Σύντομα θα λάβετε, εάν δεν έχετε ήδη λάβει, έπαινο και ευχαριστήρια επιστολή από τον Σύλλογο. Η τόσο σημαντική κίνηση σας κατάφερε να εξασφαλίσει το χριστουγεννιάτικο και όχι μόνο γεύμα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Πέρα από την ανάγκη μας όμως να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να εκφράσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους αλλά και θερμά συγχαρητήρια στους γονείς και εκπαιδευτικούς τους που τους έδειξαν το δρόμο της στήριξης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Μένοντας πιστοί στα λόγια του ιδρυτή του Συλλόγου μας, Ανδρέα Γιαννόπουλου, «εάν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».

Για ότι χρειαστείτε θα είμαστε δίπλα σας (http://www.hamogelo.gr/36.1/Ti-kanoyme)

Με εκτίμηση

Τμήμα Ενημέρωσης Παιδιών, Γονέων και Εκπαιδευτικών
Τηλ. 2107609550 - 3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...