Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 31-ΝΕΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 128ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.6947611234 & 6973829286, e-mail: sgk.128@hotmail.com,facebook:Συλλογος γονεων 128ου δημοτικου σχολειου





Αγαπητοί γονείς,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποιες νέες δράσεις του συλλόγου μας.
1) Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 και ώρα 17.30  στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Πλανητάριο) θα γίνει προβολή της ψηφιακής παράστασης « Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ».
Το κόστος του εισιτηρίου είναι 4,5€ το άτομο (τιμή για ομάδες άνω των 20 ατόμων).Συμμετοχές και καταβολή του εισιτηρίου μπορείτε να δηλώσετε μέχρι τις 23 Μαρτίου 2015 στα μέλη του Συλλόγου.

Λίγα λόγια για την προβολή:
Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου σας προσκαλεί σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, στην εποχή της αδιαφιλονίκητης κυριαρχίας των δεινοσαύρων πάνω στην Γη, αλλά και της μυστηριώδους εξαφάνισής τους. Παρουσιάζοντας με συνοπτικό τρόπο ορισμένες μόνο απ' τις πιθανές ερμηνείες της μαζικής εξαφάνισης των δεινοσαύρων, η νέα ψηφιακή παράσταση «Ο Θάνατος των Δεινοσαύρων» εστιάζει και στην επικρατέστερη θεωρία, σύμφωνα με την οποία οι δεινόσαυροι χάθηκαν από το πρόσωπο της Γης εξαιτίας της συντριβής στον πλανήτη μας ενός τεράστιου αστεροειδούς πριν από περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια. Πόσο πιθανό είναι άραγε ένα αντίστοιχο σενάριο μελλοντικής εξαφάνισης των ειδών που ζουν σήμερα στον πλανήτη μας;

https://vimeo.com/110354629

(πηγή: Ιδρύμα Ευγενίδη)

2)Στις 28 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας πασχαλινό bazaar  τόσο με πασχαλινά είδη όσο και με βιβλία. Θα παρακαλούσαμε όσοι γονείς έχουν βιβλία παιδικά αλλά και λογοτεχνικά σε καλή κατάσταση (όχι σκισμένα, ταλαιπωρημένα) μπορείτε να τα δώσετε στα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μέχρι τις 21 Μαρτίου 2015 έτσι ώστε να πουληθούν σε συμβολική τιμή στο πασχαλινό bazaar. Όσα βιβλία δεν πουληθούν θα τα δωρίσουμε στην βιβλιοθήκη του σχολείου. Με τα έσοδα από το bazaar θα γίνουν εργασίες στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

3) Όπως ήδη γνωρίζετε, τα πρωινά του Σαββάτου, εκτός από τα καθιερωμένα μαθήματα, οι μαθητές μας συμμετέχουν και σε άλλες δραστηριότητες, όπως κατασκευές και παιχνίδια. Αν κάποιος από εσάς έχει παιχνίδια τα οποία δεν χρειάζεται πια αλλά είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να τα δωρίσει στο σύλλογο για να χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές τόσο τα Σάββατα αλλά και στον ελεύθερο χρόνο τους στο σχολείο. Τα παιχνίδια αυτά μπορείτε να δίνεται στα μέλη του Συλλόγου καθημερινά το πρωί αλλά και το Σάββατο κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων.

4) ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Στο χώρο του σχολείου υπάρχει ειδικός κάδος όπου συγκεντρώνουμε πλαστικά καπάκια από αναψυκτικά και νερά. Όταν προκύψει επαρκής ποσότητα, θα δωρίσουμε τα καπάκια σε αρμόδιο σύλλογο προκειμένου να προβούν σε αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για συμπολίτες μας που το χρειάζονται.
Σας καλούμε όλους να ενισχύσετε αυτή μας την προσπάθεια.

Για το ΔΣ
Η Προεδρος                         Η Γραμματέας

                     Βουλγαράκη-Μάτσα Ειρήνη             Γεωργακοπούλου Αθανασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...