Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Γονεών και Κηδεμόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 128ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.6947611234 & 6973829286, e-mail: sgk.128@hotmail.com,facebook:Συλλογος γονεων 128ου δημοτικου σχολειου




Αγαπητοί γονείς

το Σάββατο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Το σαββατιάτικο απόγευμα, οι μαθητές που παρακολουθούσαν τις δραστηρίοτητες του συλλόγου μας, μας παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς της χώρας μας.Πήραν τα αναμνηστικά τους και φυσικά βραβεύτηκαν τα παιδιά που είχαν κερδίσει στο εσωτερικό τουρνουά σκακιού .

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο σκάκι και βραβεύτηκαν είναι οι:

Γεωργακόπουλος Παναγιώτης (Χρυσό)
Καβελλάρη Βάλια (Ασημένιο)
Καλαιτζή Μαρία-Ελένη( Χάλκινο)

και πρώτο στην βαθμολογία από τα παιδιά της Α Δημοτικού ο Τσαφογιάννης Ζαχαρίας (Χρυσό)

Τέλος δόθηκαν τα αποχαιρετιστήρια δώρα του Συλλόγου στα παιδιά της ΣΤ Δημοτικού.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον κ.Καραμπά και τον κ.Σταύρο για την ηχητική και μουσική κάλυψη της  γιορτής.

Ευχαριστούμε την Διευθύντρια του σχολείου μας που μετά από τις επανηλημμένες κρούσεις στο δήμο βάφτηκαν οι τοίχοι του προαύλιου χώρου, τους δασκάλους της ΣΤ Δημοτικού που παρευρέθηκαν και βοήθησαν στην διανομή των αποχαιρετιστήριων δώρων στα παιδιά της ΣΤ  κα Αγγελική και κ.Σταύρο, τους δασκάλους των δραστηριοτήτων κ.Δημήτρη Λιαργκόβα και κ.Γιώργο Μαυρικάκη για το σκάκι και την κα Λιαπάτη Βάσω για τους παραδοσιακούς χορούς.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την χορηγία που έκαναν σε χυμούς,νερά και πατατάκια  καθώς και στις μαμάδες που έφεραν νόστιμα εδέσματα που είχαμε στον μπουφέ μας.





Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά των δραστηριοτήτων που μας χάρισαν ένα υπέροχο απόγευμα αλλά και σε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην μικρή γιορτή μας.


Για το ΔΣ
Η Προέδρος                     Η Γραμματέας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...