Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Νο 53 - Χριστουγεννιάτικο Παζάρι & θεατρική παράσταση

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας το καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο παζάρι, από τις 9:30 έως τις 13:30. Στο παζάρι μας μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιάτικα δώρα, κοσμήματα, χειροποίητες κατασκευές, βιβλία κ.α.

Επίσης, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, παράλληλα με το Χριστουγεννιάτικο παζάρι θα πραγματοποιηθεί και διαδραστική Χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο "Ο Αη Βασίλης βιάζεται"! Η παράσταση είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές του σχολείου μας.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Αη-Βασίλης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την διανομή των δώρων. Έχει μόνο λίγες ώρες για να μοιράσει σε όλα τα παιδιά του κόσμου τα δώρα και να τα κάνει χαρούμενα και ευτυχισμένα. Ζητάει από τα πιστά του καλικαντζαράκια να βιαστούν και να του ετοιμάσουν τα πράγματά του: τα όμορφα, εντυπωσιακά και κατακόκκινα ρούχα του, τον μαγικό του σάκο και το έλκηθρο των δώρων με τα ακούραστα Ταρανδάκια του.
Ήσυχος, λοιπόν, αποσύρεται στο δωμάτιο του, για να ξεκουραστεί πριν το μεγάλο ταξίδι. Οι δύο τεμπέληδες και παιχνιδιάρηδες βοηθοί του αρχίζουν το ξέφρενο παιχνίδι και τραγούδι, ετοιμάζοντας παράλληλα τα πράγματα του Αη- Βασίλη, όταν ξαφνικά ο μαγικός σάκος σκίζεται. Πως θα το πουν στον Αη- Βασίλη? Tι θα γίνει εάν δεν προλάβει να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...