Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση Νο 61-Επαναληψη Εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Όπως ήδη γνωρίζετε, το Δ.Σ. φέτος ολοκληρώνει τον κύκλο της διετούς θητείας του, επομένως θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Δυστυχώς στην εκλογο-απολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, δεν υπήρξε αρκετή συμμετοχή από γονείς, οπότε τα μέλη του Δ.Σ. θεωρήσαμε σωστό να επαναληφθεί η διαδικασία.
   Η εκλογο-απολογιστική συνέλευσης έχει προγραμματιστεί εκ νέου για το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στον χώρο του σχολείου. Κατα τη διάρκεια της συνέλευσης, θα υποβάλλονται και υποψηφιότητες για τις εκλογές.
   Υπενθυμίζουμε πως ο Συλλόγος Γονέων & Κηδεμόνων προσφέρει τη βοήθεια του όπου μπορεί, προς τους γονείς και τους μαθητές, με διοργανώσεις δραστηριοτήτων, διοργανώνει γιορτές για τους μαθητές,  και φυσικά αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ γονέων και σχολείου, έργο που στηρίζεται στη διατήρηση των άριστων σχέσεων του Συλλόγου με τους Διευθυντές και τους Εκπαιδευτικούς  του Σχολείου.
   Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας στην εκλογο-απολογιστική συνέλευση κρίνεται απαραίτητη, καθώς στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτεία, ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας, βάσει κανονισμού, θα διαλυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...