Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 67-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 128ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.6947585799 & 6956025310, e-mail: sgk.128@hotmail.com,facebook:Συλλογος γονεων 128ου δημοτικου σχολειου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,
Με την ευκαιρία της ανάδειξης του νέου ΔΣ του συλλόγου μας, είναι η καλύτερη στιγμή να έχουμε την πρώτη μεταξύ μας επικοινωνία. Ελάτε να γνωριστούμε, να μιλήσουμε, να μοιραστούμε σκέψεις και προβληματισμούς. Οι προτάσεις σας, οι συμβουλές σας βοηθούν στην διαρκή εξέλιξη του συλλόγου.Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στις 11:00 σας καλούμε εσάς, τους γονείς και κηδεμόνες, στο χώρο του Σχολείου στην πρώτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας για φέτος. Ελάτε να γνωριστούμε και να περάσουμε ένα ευχάριστο και συνάμα ουσιαστικό πρωινό. Θα μιλήσουμε για το σύνολο των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας καθώς και για διάφορα θέματα που αφορούν το σχολείο μας. Είναι αναγκαία η ενεργή συμμετοχή όλων μας, έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις για την καλύτερη λειτουργία της μικρής μας σχολικής κοινότητας. Μην ξεχνάμε πως για όλα η κινητήρια δύναμή μας είναι η Αγάπη μας για τα παιδιά μας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο είναι sgk.128@hotmail.com. Όσοι γονείς επιθυμούν να ενημερώνονται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά για τις δράσεις μας μπορούν να μας στείλουν με e-mail τα στοιχεία τους ή να μας τηλεφωνήσουν. Τέλος όποιος γονέας-κηδεμόνας θέλει, μπορεί να πληρώσει την ετήσια συνδρομή του και σε αυτήν την συνάντησή μας.


                                                                 Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Τσαρούχη - Προβή Ιωάννα                      Ηλιοπούλου – Γεωργακοπούλου Αθανασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...