Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 71- ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ SANTA CLAUS KINGDOM

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 128ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.6947585799 & 6956025310, e-mail: sgk.128@hotmail.com,facebook:Συλλογος γονεων 128ου δημοτικου σχολειου

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,


θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μέσω του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων υπάρχει η δυνατότητα για ομαδική κράτηση εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή  για την επίσκεψή σας στο SANTA CLAUS KINGDOM στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ. 
To “Santa Claus Kingdom” είναι το μεγαλύτερο indoor (13.000 τ.μ.) Χριστουγεννιάτικο πάρκο παιχνιδιών, σε κλιματιζόμενο χώρο, στην Ελλάδα. Λειτουργεί για πέμπτη συνεχή χρονιά και θα ανοίξει τις πύλες του από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.
Mε την ομαδική κράτηση εισιτηρίων (τουλάχιστον 50 προσκλήσεων), σας δίνουμε την δυνατότητα να προσφέρετε, στους μαθητές και τους γονείς του σχολείου σας, SANTA ALL DAY PASS στη μισή τιμή. 
Στην προσφορά για τις ομαδικές κρατήσεις σχολείων ισχύει εισιτήριο στην τιμή των 7 ευρώ για τα παιδιά και 6 ευρώ για τους γονείς. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα παιχνίδια του πάρκου και το παγοδρόμιο, πλην των κερματοφόρων και των τεχνικών παιχνιδιών που κερδίζεις δώρο.
Όσοι γονείς και κηδεμόνες ενδιαφέρονται θα πρέπει να ενημερώσουν τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μέχρι τις 15/12/2016 πληρώνοντας το αντίτιμό των εισιτηρίων. Στις 21/12/2016 και αφού έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 50 προσκλήσεις θα δοθούν στους γονείς οι προσκλήσεις. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των 50 προσκλήσεων τα χρήματα θα επιστραφούν στους γονείς στις 21/12/2016.ΔΕΝ υπάρχει περιορισμός στον αριθμό προσκλήσεων που θα πάρει ο κάθε γονιός. Επίσης δεν απαιτείται να γίνει ομαδική επίσκεψη στο   SANTA CLAUS KINGDOM αλλά ο κάθε γονιός αφού πάρει την πρόσκλησή του θα μπορεί να πάει όποτε θέλει αυτός από τις 21/12/2016 έως και τις 6/1/2017. Σε περίπτωση που ο γονιός- κηδεμόνας πάρει προσκλήσεις και τελικά δεν μπορέσει να πάει για οποιοδήποτε λόγο τα χρήματα δεν επιστρέφονται.
Για το ΔΣ

Η Προεδρος                                               Η Γραμματέας
Τσαρούχη-Προβή Ιωάννα                           Ηλιοπούλου-Γεωργακοπούλου Αθανασία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...