Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 101-ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ SANTA CLAUS ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 128ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.6947585799 & 6956025310, e-mail: sgk.128@hotmail.com,facebook:Συλλογος γονεων 128ου δημοτικου σχολειου



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μέσω του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων υπάρχει η δυνατότητα για ομαδική κράτηση εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή  για την επίσκεψή σας στο SANTA CLAUS KINGDOM στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ. 
To “Santa Claus Kingdom” είναι το μεγαλύτερο indoor (13.000 τ.μ.) Χριστουγεννιάτικο πάρκο παιχνιδιών, σε κλιματιζόμενο χώρο, στην Ελλάδα. Λειτουργεί για εκτη συνεχή χρονιά και θα ανοίξει τις πύλες του από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.
Mε την ομαδική κράτηση εισιτηρίων (τουλάχιστον 50 προσκλήσεων), σας δίνουμε την δυνατότητα να προσφέρετε, στους μαθητές και τους γονείς του σχολείου σας, SANTA ALL DAY PASS στη μισή τιμή. 
Η προσφορά για τις ομαδικές κρατήσεις σχολείων στην τιμή των 7 Ευρώ για τα παιδιά και 6 Ευρώ για τους γονείς, με συμμετοχή σε όλα τα εργαστήρια, το παγοδρόμιο και τα παιχνίδια. + μία μάρκα δώρο για τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα (Εξαιρούνται τα παιχνίδια δεξιοτήτων που περιλαμβάνουν δώρο και τα τεχνικά παιχνίδια.) Ενημερωτικά αναφερεται οτι η τιμή πόρτας για την επίσκεψη στα Χριστουγεννιάτικα χωριά ανέρχεται στην τιμή των 14 ευρώ για τα παιδιά και 8 Ευρώ για τους γονείς.

Όσοι γονείς και κηδεμόνες ενδιαφέρονται θα πρέπει να ενημερώσουν τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μέχρι τις 13/12/2017 πληρώνοντας το αντίτιμό των εισιτηρίων. Στις 21/12/2017 και αφού έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 50 προσκλήσεις θα δοθούν στους γονείς οι προσκλήσεις. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των 50 προσκλήσεων τα χρήματα θα επιστραφούν στους γονείς στις 21/12/2017.ΔΕΝ υπάρχει περιορισμός στον αριθμό προσκλήσεων που θα πάρει ο κάθε γονιός. Επίσης δεν απαιτείται να γίνει ομαδική επίσκεψη στο   SANTA CLAUS KINGDOM αλλά ο κάθε γονιός αφού πάρει την πρόσκλησή του θα μπορεί να πάει όποτε θέλει αυτός από τις 21/12/2017 έως και τις 5/1/2018. Σε περίπτωση που ο γονιός- κηδεμόνας πάρει προσκλήσεις και τελικά δεν μπορέσει να πάει για οποιοδήποτε λόγο τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...