Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 120-ΓΙΟΡΤΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 128ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.6947585799 & 6956025310, e-mail: sgk.128@hotmail.com,facebook:Συλλογος γονεων 128ου δημοτικου σχολειου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


Για αλλη μια φορα τα παιδια μας καταφεραν να μας συγκινησουν και τα ποιηματα τους να μας "μεταφερουν" σε μια εποχη που οι Ελληνες πιστεψαν στον εαυτο τους και με την βαθια τους πιστη στον Θεο καταφεραν να επαναστατησουν και να αποτιναξουν τον τουρκικο ζυγο που για 400 χρονια τους σκλαβωνε. Την ημερα που η Παναγια μας ελαβε το χαρμοσυνο νεο απο τον αρχαγγελο Γαβριηλ για τον ερχομο μεσω Αυτης του Χριστου την ιδια μερα αιωνες μετα οι σκλαβωμενοι Ελληνες εστειλαν το χαρμοσυνο νεο για την εναρξη της επαναστασεως σε ολο τον κοσμο. Μακαρι να τους εχουμε παραδειγμα και η ομορφη και ευλογημενη χωρα μας απο τον Θεο να μην ξανασκλαβωθει. Συγχαρητηρια στους μαθητες και τις μαθητριες του Ε1 και του Ε2 καθως και στους δασκαλους τους κ. Κολλια Δημητριο ,την κα Γερακαρη Σταυρουλα και την κα Παυλικου Παναγιωτα. 
Δεν ξεχναμε αυριο το πρωι να παμε στο Συνταγμα να καμαρωσουμε την αντιπροσωπεια των μαθητων του ΣΤ2 που θα συμμετεχει στην μαθητικη παρελαση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...