Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Νο 51 - Φωτογράφηση μαθητών, Συνέλευση και άλλα θέματα

Αγαπητοί γονείς
επικοινωνούμε με αυτήν την ανακοίνωση μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας.
1) Η ετήσια φωτογράφηση των παιδιών μας, θα πραγματοποιηθεί για φέτος την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου. Το φετινό φωτογραφικό πακέτο θα κοστίζει 8 ευρώ ανά μαθητή που επιθυμεί να το αποκτήσει. Σε περίπτωση που κάποιος γονιός δεν θέλει να φωτογραφηθεί το παιδί του, παρακαλούμε να ενημερώσει τα μέλη του Συλλόγου.

2) Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 11 έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας. Κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλων των γονέων, καθώς θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την λειτουργία του σχολείου αλλά και δράσεις που αφορούν τους μαθητές.

3) Όπως και πέρσι, στο χώρο του σχολείου υπάρχει ειδικός κάδος όπου συγκεντρώνουμε πλαστικά καπάκια από αναψυκτικά και νερά. Όταν προκύψει επαρκής ποσότητα, θα δωρίσουμε και πάλι τα καπάκια σε αρμόδιο σύλλογο προκειμένου να προβούν σε αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για συμπολίτες μας που το χρειάζονται.
Σας καλούμε όλους να ενισχύσετε αυτή μας την προσπάθεια.

4) Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος αυτός συντηρείται μονό από τις δικές μας δυνάμεις γι'αυτο και είναι απαραίτητη η πληρωμή των ετήσιων συνδρομών. Η ετήσια συνδρομή έχει οριστεί στα 10 ευρώ ανά οικογένεια (όχι ανά παιδί).
Η συνδρομή βοηθά ώστε να γίνουν κάποιες εκδηλώσεις για τα παιδιά μέσα στη χρονιά αλλά και σε μηναία βάση για την καθαρίστρια ώστε να μπορεί να καθαρίζει τις τουαλέτες των παιδιών ανάμεσα στα διαλλείματα.

Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...