Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 45-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 128ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.6947611234 & 6973829286, e-mail: sgk.128@hotmail.com,facebook:Συλλογος γονεων 128ου δημοτικου σχολειου


Αγαπητοί μας γονείς,
Μια καινούργια χρονιά ξεκίνησε για τα παιδιά μας αλλά και για όλους εμάς. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν κι εμείς από την πλευρά μας και σας ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και δύναμη.
Όπως ήδη θα έχετε αντιληφθεί οι περισσότεροι, το ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 128ου έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά τη χρονιά. Καλεί λοιπόν όσους θέλουν να συμμετέχουν στην πρώτη μας δράση για φέτος, στις γνωστές μας πια δραστηριότητες τα πρωινά του Σαββάτου, στο χώρο του σχολείου μας. 

Το πρώτο μας ραντεβού έχει ορισθεί για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 και οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:
Σκάκι 10.00-11.00
Παραδοσιακοί Χοροί 10.00-11.00 για τα παιδιά των Δ΄,Ε΄,ΣΤ΄ τάξεων ενώ 11.00-12.00 για τα παιδιά των Α΄,Β΄ και Γ τάξεων

Το κόστος των δραστηριοτήτων είναι 10€ για μια δραστηριότητα,7€ κάθε δεύτερη δραστηριότητα. Για αδερφάκια που κάνουν από δύο δραστηριότητες το καθένα θα γίνονται ειδικές τιμές.

Αυτό το Σάββατο θα είναι η πρώτη συνάντηση με τους προπονητές-δασκάλους, η πρώτη γνωριμία για τα παιδιά για να δουν τι τους αρέσει και ανάλογα με την προσέλευση και τη συμμετοχή θα καθοριστούν οι τελικές ώρες και τα τμήματα, όπου προκύψουν. Υπάρχει επίσης η σκέψη για τμήμα ποδοσφαίρου και αυτοάμυνας  καθώς και κάποιες δραστηριότητες για μαμάδες και μπαμπάδες. Γι’αυτό λοιπόν όσοι επιθυμείτε, δηλώστε το ενδιαφέρον σας αυτό το Σάββατο ώστε να δούμε τί άλλο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε.
Παρακαλούμε πολύ τους αγαπητούς γονείς να τηρήσουν τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης από το χώρο του σχολείου.

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σύλλογος αυτός συντηρείται από τις δικές μας δυνάμεις, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η πληρωμή των ετήσιων συνδρομών μας και για αυτή τη σχολική χρονιά. Η ετήσια συνδρομή έχει οριστεί στα 10€ ανά οικογένεια (όχι ανά παιδί). Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται είτε κάθε Σάββατο ή κάθε Τρίτη πρωί στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Με εκτίμηση ,




Για το Δ.Σ.

                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

              ΕΙΡΗΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ-ΜΑΤΣΑ                    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο σας μας κάνει καλύτερους...